Ook chique in de zomer

Herken je dat moment? Je moet naar je familie en wilt er goed uitzien. Echter is het weer buiten er niet zo voor geschikt om een heel net pak aan te trekken. Het is namelijk 30 graden buiten, heel benauwd en echt van dat plakweer. Je wilt het natuurlijk niet veel te warm hebben, want dan zit je de hele dag te zweten en misschien val je op een gegeven moment wel van je geloof af omdat het veel te warm is om een lang pak te dragen. Dit hoeft echter niet. Je kunt namelijk eenvoudige kleding aan die zowel chique als luchtig is. Wil je weten hoe jij er chique uit kan zien in de zomer? Lees dan verder.

Korte en chique

Wanneer het warm is, wil je graag kleding aan die lekker luchtig is en ervoor zorgt dat je het niet te warm krijgt. Het is dus goed om je kledingstijl aan te passen aan het weer. Zo kon je voor de onderkant er voor kiezen om in plaats van een hele lange spijkerbroek om een korte spijkerbroek aan te trekken. Vaak kun je korte broeken ook in een stof vinden, maar een korte spijkerbroek is dan net iets netter. Deze korte spijkerbroek kun je niet alleen in spijkerbroek kleur vinden, maar ook in andere kleuren zoals groen, rood, geel, etc. zo heb je een broek die perfect bij de polo shirt past.

Lekkere luchtige top

Op deze mooie korte spijkerbroek is het belangrijk dat je ook een chic shirt erbij combineert. De meest aanbevolen shirts hiervoor zijn polo shirts. Polo shirts zijn net overhemden. Alleen zijn polo shirts dan kort en van een kartoenen stof gemaakt. De polo shirts zijn vanwege de katoenen stof veel luchtiger. Hierdoor hoef je je met het dragen van polo shirts geen zorgen te maken dat je enorm gaat zweten. De lucht kan namelijk goed door de polo shirts heen wapperen.

Er zijn vele gewone polo shirts, maar ook vele merken verkopen polo shirts. Zo vind je van merken als Lyle and Scott, Lacoste, Tommy Hilfiger, etc. mooie nette polo shirts. Deze polo shirts zijn niet alleen te verkrijgen in basic kleuren als wit, zwart en grijs, maar ook in kleuren als oranje, geel, groen, paars, blauw en rood. Zo kun je super leuke, nette polo shirts gemakkelijk combineren met een leuke korte spijkerbroek. Daarnaast ben je met de leuke gekleurde polo shirts ook goed afgestemd op het weer.

Dit bericht is geplaatst in Zakelijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie